Alt popisek

Melodio pod záštitou poslankyně Renáty Zajíčkové připravuje benefiční koncert pro Radka

Nadační fond Melodio srdečně zve na koncert, který se uskuteční ve středu 2. října 2024 v 19 hodin v historickém klášteře Gabriel Loci na Praze 5. Tento večer nabídne výjimečný hudební zážitek s marimbou, vibrafonem a zpěvem v rozmanitých žánrech od baroka po jazz a pop.

Mladý talentovaný sólista Jakub Hřebíček, známý svou hrou na marimbu a bicí nástroje, přinese na koncert profesionální výkon a zábavnou show. Vstupenky jsou k dispozici zde. Výtěžek koncertu podpoří Radka, nevidomého klienta Nadačního fondu Melodio, který se s pomocí kouče Vojtěcha Cibulky snaží rozvíjet svůj talent a osobní vize. Radek se o své nové cíle podělí na koncertě.

Jakub Hřebíček je uznávaný hráč, který vystupuje s předními českými orchestry a na evropských festivalech. Mladí umělci z HAMU Percussion Ensemble ukáží, že česká hudební scéna má nové hvězdy.

Záštitu nad koncertem převzala Mgr. Renáta Zajíčková, poslankyně Sněmovny Parlamentu ČR: „Podpora Nadačního fondu Melodio je v souladu s myšlenkou, že je lepší naučit lidi chytat ryby, než jim je dávat. Šimoně a jejímu týmu fandím a ráda přispěju svou účastí na koncertu.“

Těšíme se na vaši účast na tomto inspirativním večeru. Spojujeme pomoc se zážitkem.

Autor: Kateřina Machů

Úvodní foto: © Hana Görlichová

Video: NF Melodio